Всеки един дом има помещения, които са подложени на непрекъсната влага. Водата им въздейства почти постоянно, а както е известно това може да се отрази много зле на тяхната конструкция, ако тя не е защитена. Името на тази защита е хидроизолация. Влажните и мокри помещения са:

  • Баня
  • Душ кабина
  • Кухня
  • Тоалетна
  • Перално помещение
  • Санитарно помещение и други.

Всички те се нуждаят от качествена хидроизолация. В противен случай се увеличава риска от просмукване на стените на съседните помещения с влага. Това само по себе си означава, че вече са създадени всички подходящи условия за развитието на неприятния мухъл, както и на плесен. Учените са доказали, че последните спомагат за редица заболявания, поради което ограничаването на тяхната поява и разпространение е от витална значимост. Сред другите потенциални проблеми са: неприятни миризми; образуване на тъмни петна; загуба на естетически вид за Вашето жилище и други.
bathroom-design-porcelanosa-modern-and-elegant-bathroom-bathroom-ideas-bathroom-bathroom-ideas.com-modern-porcelanosa-room-room-ideas-40656Банята от чисто функционална гледна точка е мястото, в което основно се грижим за нашата хигиена. Но тя е нещо повече и в действителност може да бъде много важно и специално помещение във всеки дом.
Това е място, в което човек докато се грижи за своята хигиена остава насаме. Всеки човек има нужда да бъде поне закратко сам и именно тук това наистина се случва.

Ние предлагаме  качествени професионални довършително- ремонтни услуги в бани, тоалетни и санитарни помещения. изчистване на стари нездрави повърхности, като шпакловки, блажни бои и други. Монтаж на теракот и фаянс, монтаж на гранитогрес. Изготвяне на примерен индивидуален план за разположение на плочките върху стените и пода с изображение. Монтаж на санитария, мебели за баня и аксесоари.