OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ние Ви предлагаме ефикасни и подходящи решения за вашите нужди, използвайки висококачествени материали и течни хидроизолации, според спецификата на приложение. Гарантираме най-сигурния и ефектен метод за хидроизолация, пароизолация, защита от корозия и ремонт. Разработвайки системи според конкретните детйли и случаи, отговарящи на всички съвременни критерии и стандарти на хидроизолиране.

Цени за поставяне на хидроизолация

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ И ПОКРИВИ —————————– ЦЕНА ЗА ТРУД
Хидроизолация на покрив еднослойна – Почистване на основата от прах и кал, Грундиране на основата, Полагане на воалит (4 мм), Залепване с газопламъчна горелка 12 лв/кв.м.
Хидроизолация на покрив двуслойна – Почистване на основата от прах и кал, Грундиране на основата, Полагане на воалит (4 мм), Залепване с газопламъчна горелка 22 лв/кв.м.
Ремонт на покрив с керемиди Разкриване на покрив, Почистване на прах и кал, Полагане на мушама, Наковаване на летви, Нареждане на керемиди, Измазване на капаци 12,80 лв/кв.м.
Изграждане на покрив – нова конструкция Демонтаж на съществуваща конструкция, Изграждане на нова конструкция до дъсчена ламперия 70,00 лв/кв.м.
Подмяна на улуци Демонтаж и монтаж на улуци – вкл. труд и материали 15,60 лв/м.
Подмяна на водосточни тръби Демонтаж и монтаж на водосточни тръби 17,00 лв/м.

Цени за различните материали:

Тип Цена
Изомакс 10.00лв
Армакол 12.00лв
Esha 22.00лв
Ведаг 23.00лв
Copernit 19.50лв
Акрил+армакрол 14.00лв
Полиоретанов дренаж 15.00лв

Крайната цена се определя след предварителен оглед!