Непрекъснатото търсене на нещо ново и различно изиска да се появяват на пазара все повече декоративни мазилки. Те са разнообразни, с най-различна структура, здравина и ефект. Биват пръскани, драскани, нанасяни с PVC маламашка, ръкавица, четка, гъба и др. Характерни са с богата гама от цветове и нюанси.
Умелото им съчетание ще зарадва всеки търсещ нещо повече от боя върху стените.
italianski-dekorativni-mazilki-500x218Декоративните мазилки са по-дълготрайно решение от традиционните бои и латекси. Поради естествения произход на материалите, декоративните мазилки осигуряват здравословна атмосфера в комбинация с уникална визия. С течение на времето материалите стават все по устойчиви, а красотата и излъчването им се засилват.

 

Ето и няколко вида интериорни мазилки:

Ефект  Мрамор (Венецианска мазилка)

pic_498912Това е Венецианска мазилка с многовековна история и  с която се постига изящен мраморен ефект с преливащи цветове.

Област на приложение: Mазилка на акрилна основа за интериорна декорация. С нея се постига “мраморен ефект” в различни цветови решения

Ефект Камък TRAVERTINO

d2e0dacЕфект Травертино– Невероятно впечатляваща декоративна мазилка с визия на скъпа каменна облицовка. Навярно една от най-престижните италиански декоративни мазилки. Високото майсторство при нанасянето на Травертино е в основата на неповторимия краен резултат.

Област на приложение: Декоративна мазилка с вид на луксозна каменна облицовка както за вътрешно, така и за външно приложение.

Ефект Arthe Metal

1297067002_offer_ArheMetal2 ligthМеталическа декоративна боя Металически ефект за уникална декорация. Разработен до най-малкия детайл. Arthe Metal се изпълнява в 4 впечатляващи ефекта: елегантен и oригинален Gold Leaf ефект, привлекателен Frise ефект, провокативен Penellato ефект и неповторим Rigato ефект.

“Съвършенството е достигнато не когато няма какво повече да се добави, а когато няма какво да се премахне.”
Антоан дьо Сент Екзюпери

Ефект Mix Effect

4c41e7bНатурална дишаща мазилка с античен ефект. Предлага се в богата гама естествени земни цветове. Уникална визия и рустикален стил. Близостта на сетивата до първичната сила на природата отваря човешкото съзнание за настоящия момент. Мазилката може да бъде изпълнена с няколко техники, което позволява да се придаде индивидуалност във всеки интериор. Естественият състав на мазилката гарантира максимална поропропускливост, което предпазва повърхностите от образуване на мухъл и плесен.

Препоръчваме за: арт интериори, вили, фоайета на хотели, коридори, стаи, магазини, заведения, ресторанти, търговски центрове, галерии, музеи, басейни, сауни…

Ефект Zephyro

48894Като силен порив на вятър, носещ скъпоценен пясък. Zephyro е декоративна боя съдържаща кварцов пясък и подбрани керамични частици съчетани в престижна златиста или сребриста основа. Zephyro създава уникален пясъчен металически ефект.